Pocetna Magazin Street style: Šta nositi u nastupajućoj sezoni?

Street style: Šta nositi u nastupajućoj sezoni?

405
0
Podelite

Modni stručnjaci su nas proveli kroz sve modne tendencije. Čini mi se nikada veća ponuda. Na nama je da  izaberemo one koji  nam najviše odgovaraju.

Moda 4

Kosa ili bolje rečeno šiške: Izgleda da će šiške biti novi modni detalj. Njih nosimo da bi prikrile neki nedostatak na licu, da bi dobile neki kežual, neobavezan, opušteni stil. Istina je da uz pomoć šiški najbrže možemo doći do neke promene i izmeniti svoj izgled. Predlažu nam stepenasto ošišane, sa malo dužim krajevima i blago razdvojene na sredini. Ako ste fan dužih bočnih ili opet ravnih, dužih šiški koje se spuštaju ka obrvama , onda ste definitivno IN. Bob frizura, bilo da je u talasima ili perfektno isfenirana – apsolutni je hit. Ako je verovati modnim znalcima, istanjeni krajevi izlaze iz mode. Oštre i jasne ivice, sveže ošišana kosa, to je ono što se sve više zapaža na modnim portalima. Super vest za devojke sa ređom kosom – dobijate na volumenu.

A sada, moda!

Trendi komad: Džemperi i košulje sa volanima

Moda 3Ovaj trend se neprimetno provukao kroz sezonu jesen/zima 2016 i tek sada uhvatio pravi kurs. Ako ste pregledali ponudu većine high street radnji , primetićete da je ovo glavni trend. Volani će vašem izgledu dati romantični duh i nežnost. Na vama je samo da izaberete nijansu. Košulje na prugice sa volanima su već hit. Odlično se kombinuju uz farmerke i čizmice sa blok petom. Pojavio se i novi trend ankle boots sa kupa štiklom. Neki miks block pete i stiletto tanke i visoke potpetice. Sasvim siguran pogodak je mix ovih čizmica, skinny jeans i bendovske majice. Nekada smo morali dosta dobro da se potrudimo da bi dosli do majica sa natpisom Metallica ili AC/DC. Nositi ih, značilo je da u najmanju ruku imate sve njihove albume (koje u to vreme nije bilo lako pronaći – sorry, neki od nas su odrasli bez youtube-a) provodili sate skidajući reči i pevajući „Nothing Else Matters“ , „Thunderstruck“ ili „Highway To Hell“. Izgleda da sada, kada je moda u pitanju, više nije bitno da li ste fan neke grupe!? Svi nose sve L.

Moda 5

Ostavite odgovor