Pocetna Odbojka Oproštaj od Super lige

Oproštaj od Super lige

447
0
Podelite
Porazom od 1:3 (25:20, 22:25, 13:25, 24:26) od imenjaka iz Stare Pazove odbojkašice Jedinstva su se oprostile od elitnog ranga takmičenja.
Užičanke, ali i gošće, su nastupile u juniorskom sastavu, jer je to bila dobra prilika da u utakmici koja ne odlučuje, snage isprobaju devojke koje će nastupati na juniroskom prvenstvu Srbije.
OK Jedinstvo 2Jovana Mirosavljević iz gostujućeg Jedinstva je naglasila da njihove mlađe devojke, nisu pokazale pravi kvalitet:
– Dosta smo grešile i „prosipale“ poene. Ali najvažnija je pobeda, kao i činjenica da smo se u svakom setu borile i nismo posustajale, i to je na kraju bilo nagrađeno.
OK Mirjana i JovanažPosle utakmice kapiten Jedinstva Mirjana Komlenović je bez obzira na poraz mladih saigračica, pohvalila njihov trud
– Borile su se koliko su u ovom trenutku mogle. Možda je i sreća bila malo na strani gošći, ali i činjenica da one imaju neke devojke koje su starij i iskusnije od naših. U svakom slučaju ovo je bila dobra prilika da naše devojke isprobaju svoje kvalitete pred junirosko prvenstvo, koje će biti dobra prilika i da klub malo popravi loš utisak koji smo u ovoj sezoni ostavili

Ostavite odgovor