Pocetna Servisne informacije Praznične servisne informacije

Praznične servisne informacije

325
0
Podelite

Vaskršnji praznici se ove godine praznuju od 14. aprila – Velikog petka, do drugog dana Vaskrsa, 17. aprila. Neradni dani su petak i ponedeljak.

Nedeljni red vožnje na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza na teritoriji Užica biće aktivan od petka, 14. aprila do ponedeljka, 17. aprila. Ulica Dovarje, od Miloša Obrenovića ka kapeli, biće jednosmerna. Izlazak iz groblja je u ulicu Riste Tešića.

Zbog izmene režima saobraćaja, kontejneri za komunalni otpad premešteni su iz Omladinske ulice, a nalaze se kod poslovnog objekta Penzijsko invalidskog osiguranja.

Parkiranje će neće naplaćivati od petka, 14. aprila do ponedeljka, 17. aprila na parkiralištma sa SMS sistemom naplate, saopšteno je iz JKP Bioktoš. Parkiranje u Javnoj garaži se naplaćuje.

Tokom praznika, sve vreme će biti dežurna Apoteka Zdravlje. Apoteka Centar, za vreme praznika, radiće od 7 do 21 čas.

Danas je počeo prolećni rаspust.  Raspust se zаvršаvа u ponedeljаk, 17. аprilа. Drugo polugodište za učenike osmog razreda završava se 30. maja, a za učenike od prvog do sedmog razreda – 13. juna.

Užička zelena pijaca Lipa neće raditi u nedelju, 14. aprila – na Vaskrs, dok će u petak, u subotu i ponedeljak raditi od 5 do 18 časova.

Ostavite odgovor