Pocetna Fudbal Nastaviti pobednički niz

Nastaviti pobednički niz

1373
0
Podelite

Posle tri vezane pobede, malo se lakše diše u taboru Slobode. U prethodnom kolu na svom terenu savladali su BSK, a sledeći izazov je gostovanje u Čelarevu, u subotu, 29. apila u 16 časova i 30 minuta, gde se sastaju sa ČSK Pivarom.

FK Sloboda kzn Celarevo

-Ako hoćemo da zadržimo drugu poziciju na tabeli moramo da nastavimo sa pobedama. Teško je igrati protiv ekipa koje se bore za orstanak, kao što je to slučaj i za Privaom i sa Sinđelićem koji nam dolazi u narednom kolu. Nadamo se da ćemo obe utakmice rešiti u svoju korist i da ćemo završnicu prvenstva dočekati na ovoj poziciji na kojoj smo sada. Valjda i taj Zemun ne može pobeđivati svaku utakmicu, posebno ovu sada koju igra sa BSK Borčom. Imamo nekih kadrovskih problema, zbog žuti kartona izostaće Bogdan Miličić, Stanić ima manju povredu, a svi ostali su spremni. Nadam se da ćemo se iz Čelareva vratiti sa lepim vestima. – rekao je trener Slobode Predrag Ristanović.

FK Sloboda Uros DjuricGolman Uroš Đurić ne poznaje dovoljno Prvu ligu, ali je sigurna u kvalitet svog tima.

Tek sam sada počeo da igram ovu ligu i ne poznajem dovoljno protivnike. Samo jedno znam a to je da smo mi dobra, tvrda ekipa i da niko ne može da nas lako dobije. U Čelarevo putujemo po sva tri boda.

Milan Jeremić takođe veruje da je njegova ekipa u uzlaznoj formi i da tek treba očekivati bolje partije:

-Dolazimo na bolji nivo naše igre. I prvu polusezonu smo krenuli negde od petog kola daFK Sloboda Milan Jeremic dižemo formu, i evo sada u drugom delu prvenstva to se opet dešava. Sada je sedmo kolo, jesmo bili  u jednoj malo krizi, ali to je prošlost. Došli smo do boljeg nivao naše igre i to ćemo sigurno pokazati i u Čelarevu. Krasi nas dobra atmosfera, zalaganje ne treningu i to je ono što je najbitnije za jednu ekipu. Mi gledamo samo naše dvorište, ne brinu nas drugi. Ne mora Zemun nigde da „kiksne“, ako mi sve pobeđujemo onda smo ispunili naš cilj, a to je plasman u Super ligu. Znamo da neće biti lako u Čelarevu, ali ćemo dati sve od sebe da osvojimo sva tri boda.

Na kraju trener Predrag Ristanović se požalio na „sedmu silu“ i nedovoljnu medijsku zastupljenost njegovog kluba:

-Nisam zadovoljna podrškom medija jer smatram da klub zaslužuje više. Prošle godine kada smo se borili za opstanak vi ste hvalili našu igru i imali smo mnogo više prostora nego sada. Stvarno ovo već dugo držim u sebi i morao sam javno da kažem. Morate promeniti neki stav prema nama, nije moje da vam određujem šta i kako ćete raditi, ali smatram da ovi igrači zaslužuju bolji tretman. Nadam se da možete da nas podržite ako želite da ovaj klub igra u Super ligi. I ne mislim samo na vas novinare, nego na celokupnu podršku grada.

Ostavite odgovor