Pocetna Društvo Seminar o bezbednosti u saobraćaju

Seminar o bezbednosti u saobraćaju

298
0
Podelite

Trodnevni seminar „Bezbednost u saobraćaju i autosportu“  koji organizuje Užice reli tim u saradnji sa  Regionalnim centrom za razvoj zaposlenih u obrazovanju i Odeljenjem saobraćajne policije Policijske uprave Užice, počinje u ponedeljak, 15. maja u 20 časova, u prostorijama RCU u Užicu.

Trodnevno predavanje za učenike svih srednjih škola u Užicu se odnosi na bezbednost u saobraćaju, a za sportske funkcionere i sve zainteresovane na bezbednost u autosportu.

Predavač je Ivan Jevtić, predsednik Izvršnog odbora SAKSSA, jedini nosilac FIA licence u Srbiji.

Učenici srednjih škola, kao aktivni učesnici u jednom segmentu saobraćaja, ali i kao budući vozači,  na temu bezbednosti imaće priliku da slušaju, i aktivno učestvuju u diskusiji od strane funkcionera u autosportu.

Predavanje je koncipirano kao spoj teorijskog i praktičnog rada kroz video primere iz prakse kroz iniciranje aktivnog dijaloga sa učesnicima.

Pored dela koji se tiče bezbednosti u redovnom saobraćaju, predavanje je otvoreno i za interesovanja učenika koja se tiču autosporta, a predavač, Ivan Jevtić predsednik Izvršnog odbora Sportskog i autokarting saveza Srbije (SAKSS)  i funkcioner FIA asocijacije odgovaraće i na pitanja zainteresovanih za ovu oblast.

Seminar počinje u 20 časova.

Ostavite odgovor