Pocetna Društvo Zlatibor u Podgorici

Zlatibor u Podgorici

222
0
Podelite

Turistička organizacija „Zlatibor“ krenula je u promotivnu kampanju pred predstojeću letnju turističku sezonu u Podgorici. Ovo je prva u nizu prezentacija Zlatibora u zemljama u okruženju, a nastavak promotivne kampanje očekuje se u Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Makedoniji i drugim zemljama regiona.

Predstavnici crnogorskih medija i turističkih agencija imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeću sezonu, kao i sa novim sadržajima koji će u narednom periodu značajno doprineti razvoju turizma i raznovrsnosti turističkih sadržaja.

Predtavnici TO „Zlatibor“ medijima i potencijalnim turistima  iz Crne Gore predstavili su turističku ponudu planine: velike smeštajne kapacitete visokih kategorija, uređene lokalitete i izletišta, pešačke i biciklističke staze, avantura park, i upoznali ih sa nekim od najvažnijih projekata koji će unaprediti kvalitet boravka na Zlatiboru kao što su izgradnja tematskog Dino parka,Gondole koja će povezivati centar Zlatibora sa Tornikom i Omladinsko-kulturnog centra.

Turistička organizacija Zlatibor veliku pažnju posvećuje predstavljanju turističke ponude u Crnoj Gori, jer tradicionalno, gosti iz ove zemlje  čine značajan procenat ukupnog broja turista koji posećuju ovu destinaciju. Prema statističkim podacima iz prethodne godine zabeležen je porast broja posetilaca iz Crne Gore, a ovakav trend očekuje se i u narednoj sezoni.

Ostavite odgovor