Pocetna GKC Dva koncerta u GKC-u

Dva koncerta u GKC-u

248
0
Podelite

U gradskom kulturnom centru u četvrtak i petak biće održana dva koncerta. Prvi nastupaju Deca iz vode / EKV tribute band project, dok su sutradan Jorgovani.

Deca iz vode / EKV tribute band project je nastao pre tri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi.Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu.

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II.Energija i emocija koja se emituje sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao

Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika raznih profesija koji rade nešto inspirisani EKV-om, pa publika na video screenu može da vidi i interesantne fotografije i video spotove urađene od strane nekoliko web i video dizajnera.

Koncert je na programu u četvrtak, 29.juna od 21h, a karte su u pretprodaji po ceni od 300 dinara dok će na dan koncerta koštati 400 dinara.

Jorgovani, najprijatnije iznenadjenje na domaćoj sceni, po prvi put u Užicu. Ne verujte šta vam pričaju o ovom boemskom pank bendu, dođite!
Lokalna podrška su bendovi BRAT i U prolazu.
Koncert je u petak, 30. juna u 22h. Ulaznice u pretprodaji su 200 din a na dan koncerta 300 din.

Ostavite odgovor