Pocetna Čajetina Ponovo odbačen zahtev za građevinsku dozvolu za gondolu

Ponovo odbačen zahtev za građevinsku dozvolu za gondolu

222
0
Podelite

Zahtev za izdavanjem građevinske dozvole za izgradnju panoramske gondola na Zlatiboru, investiciju od nacionalnog značaja je ponovo  odbačen kao nepotpun, saopštili su iz Opštine Čajetina.

– Svedoci smo da se u dokumentaciji potrebnoj za izdavanje građevinske dozvole za gondolu, traži i da li je zarez na adekvatnom mestu, pa postavljamo pitanje, da li je tako i sa drugim investitorima, navodi se u saopštenju Opštine Čajetina.

U saopštenju piše i da su uputili zahtev  Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za pristup informaciji od javnog značaja koji se odnosi na projekat Beograd na vodi, kako bi se lokalna samouprava, kako su objasnili, upoznala sa načinima predaje potpune dokumentacije.

–  Vođeni mišlju i ubeđivani od strane nadležnog ministarstva, da je panoramska gondola zaista projekat od nacionalnog značaja, te da će se administracija ubrzati i investicija realizovati, nažalost, nailazimo na mećehinski odnos i pitamo se da li je to uobičajen tretman od strane ministarstva prema investitoru, ili je ponovo Čajetina, kao najuspešnija lokalna samouprava kamen spoticanja, navodi se u saopštenju Opštine Čajetina.

Ostavite odgovor