Pocetna Politika SNS: Stamatović da prestane sa obmanjivanjem građana

SNS: Stamatović da prestane sa obmanjivanjem građana

431
1
Podelite

Rukovodioci opština Zlatiborskog okruga, funkcioneri Srpske napredne stranke predvoćeni gradonačelnikom Užica Tihomirom Petkovićem  iz podatak da je SNS na prošlim izborima osvojio 58 odsto podrške građana upozorili su danas Milana Stamatovića, predsednika Opštine Čajetina da njegova medijska istupanja i sukobi sa najodgovornijom funkcionerima Srbije nanose veliku štetu građanima i da svojim ponašanjem konstantno ugrožava interese ovog dela Srbije.

-U medijskom ratu koji sve više vodi sam sa sobom Stamatović beskrupulozno zloupotrebljava i iskorišćava građane Opštine Čajetina i celog Zlatiborskog okruga. Predstavlja se tobože kao narodni tribun koji je jedini spreman da strada u borbi za interese svog naroda.  A prava istina je da je jedina njegova politička misija plasiranje popuistina i neistina isključivo u funkciji lične promocije  i nerealne ambicije da sebe proglasi regionalnim liderom – rekao je Petković

On je dodao da stvaranjem političke stranke Stamatović želi sebi da stvori politički imunitet  i prikrije sve ono što se u poslednjih petnaestak godina dešavalo u opštini Čajetina.

– Gotovo deceniju i po Milan Stamatović je kreator urbanističkog haosa na Zlatiboru. Ko je odborio spratove i spratove u strogom centru i koji izazivaju prezir svih posetilaca ako nije Stamatović? Ko je odgovoran za građevinsko ruglo koje možete uočiti na svakom koraku ove nekad prelepe planine, ako ne Stamatović – naveo je predsednik užičko odbora SNS-a Tihomir Petković.

Na pitanje novinara zašto SNS misli da Stamatović svojim izjavama može da nanese štetu i ugrozi interese Užica i Zlatiborskog okruga gradonačelnik je odgovorio zašto što smatra da se stvara slika o Zapadnoj Srbiji  kao delu Srbiji koji većinski  ne podržava Vladu Srbije i donedavnog predsednika, a sada predsednika Republike Vučića.

-Stvara se slika u Užicu i na nivou Zlatiborskog okruga da zbog toga Vlada ne daje dovoljno  ovom delu Zapadne Srbije . Međutim, pričom o tobože velikom rusofilstvu  gospodina Stamatovića, pričom o nepostojećoj NATO bazi na Ponikvama stvara se szbuljenost kod potencijalnih investitora.  Stvara se utisak na osnovu političke delatnosti Milana Stamatovića da su krivci ljudi iz SNS-a – dodao je Petković uz objašljenje da je razlog  ćutanja bila želja da izostanu međusobni sukobi.  Pri tom je kritikovao Stamatovića za vešto medijsko predstavljanje uspeha kao predsednika opštine  izdvajajući veliki budžetski novac 20 miliona dinara za podršku medijima i upitao koji to domaćin uzima kredit  pre nego što obezbedi građevinsku dozvolu.  Načelnik Zlatiborkog okruga Dimitrije Paunović rekao je na pres konferenciji da je Zlatiborski okrug jedan od najboljih u Srbiji po privrednom ambijentu i da je za to najzaslužnija Srpska napredna stranka.

-Nikad se kao predsednici opština i stranke u gradovima i opštinama nismo bavili dnevnim politikanstvom kao što radi Stamatović i na svakom koraku smo pokušali da rešimo probleme koje smo zatekli od 2012. godine – istakao je Paunović.

 

 

1 komentar

  1. Time se bavite po nalogu iz Beograda, a sto su vam gradovi i opstine prljavi, neuredjeni, zaostali, to je manje vazno, za to nemate nalog iz Beograda?

Ostavite odgovor