Pocetna Hronika Dva radnika povređena u namenskoj u Lučanima

Dva radnika povređena u namenskoj u Lučanima

298
0
Podelite

Dva radnika su povređena u požaru koji je izbio jutros u pogonu za proizvodnju raketnog goriva u fabrici „Milan Blagojević – namenska“ u Lučanima.

Radnici nisu životno ugroženi, a nakon pružene prve pomoći u čačanskoj bolnici, prebačeni su na VMA radi daljeg lečenja.

Ministarstvo odbrane Srbije potvrdilo je da je jutros izbio požar u fabrici „Milan Blagojević-namenska“ u Lučanima, da su povredjena dva radnika ali da nisu životno ugroženi.

Kako se navodi, požar je izbio oko 7.30 u pogonu za proizvodnju raketnog goriva, a automatski sistem za zaštitu od požara sprečio je njegovo širenje, pa je materijalna šteta minimalna.

„Radnici su zbrinuti u bolnici u Čačku, nisu životno ugroženi i u toku dana biće transportovani u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu radi daljeg lečenja“, navelo je Ministarstvo odbrane.

U fabrici „Milan Blagojević-namenska“ u Lučanima i 14. jula izbio je požar u kome su dva radnika povredjena, a jedan od njih preminuo je dva dana kasnije od zadobijenih opekotina na VMA u Beogradu.

Ostavite odgovor