Pocetna Društvo Saradnja “Čigote” i Srpsko-ruskog kluba Užice

Saradnja “Čigote” i Srpsko-ruskog kluba Užice

233
0
Podelite

Potpisivanjem protokola o saradnji ozvaničena je buduća saradnja Specijalne bolnice “Čigota” na Zlatiboru i Srpsko-ruskog kluba Užice.Zajednički cilj je udruživanj aktivnosti i kontakata iz oblasti privrede, turizma, zdravstvenih usluga i kulture na ruskom tržištu radi dolaska što većeg broja gostiju. Protokol su potisali direktor “Čigote” dr Željko Stakić i predsednik Srpsko-ruskog kluba Užice Nemanja Spalović.

-“Čigota” je poznati zdravstveno-turistički brend i medicinska ustanova koja ima veliki broj pacijenata i gostiju sa ruskog govornog područja. Ovo je dobar korak ka novim mogućnostima da obogatimo sadržaje i usluge-istakao je direktor “Čigote” dr Stakić.

Iz iskustva koje “Čigota” ima sa dosadašnjim dolaskom velikog broja pacijenata i gostiju iz Ruske federacije očekivanja su da će se ovim  protokolom dodatno obogatiti i proširiti saradnju iz zdravstvenog, kongresnog i verskog turizma.

Cigota i ruski klub 2Srpsko-ruski klub Užice prerastao je u regionalnu organizaciju na području Zlatiborskog okruga tako da ova će se ova saradnja fokusirati i na zajedničke programe.

– S obzirom na Čigotin veliki potencijal koji pruža svojim korisnicima  i Srpsko-ruski klub će u Ruskoj Federaciji  otvoriti svoj klub. Kroz taj  klub promovisaćemo naš kraj i institucije radi što boljeg povezivanja  u različitim oblastima- rekao je Nemanja Spalović, predsednik Srpsko-ruskog kluba Užice.

Kako je najavljeno očekivanja su da će ovo biti početak jedne uspešne saradnje u interesu ovog kraja i gostiju iz Ruske Federacije.

Ostavite odgovor