Pocetna Ekonomija Prvi sajam „EXPOUŽICE“

Prvi sajam „EXPOUŽICE“

300
0
Podelite

Prvi sajam preduzetništva, zanatstva, turizma i kulture „EXPOUŽICE“ sa međunarodnim učešćem trajaće 14., 15. i 16. avgusta na Trgu partizana u Užicu i okupiće značajan broj domaćih i stranih izlagača.

Licidersko srce Snezana– S obzirom da je Sajam pod okriljem festivala „Licidersko srce“, cilj je povezivanje privrednika našeg kraja i države sa privrednicima zemalja učesnica festivala kao i doprinos razvoju preduzetništva u 2017., godini preduzetništva u jugoistočnoj Evropi i Programu Ministarstva privrede Srbije- Decenija preuzetništva. Poseban događaj Sajma biće Međunarodna konferencija na temu „Uloga preduzetništva u društvenom razvoju“ drugog dana sajma u gradskoj kući, a na kojoj će učestvovati stručnjaci iz ekonomije, preduzetništva i privrede. Posebna čast za nas je dolazak Sveta Janevskog iz Makedonije, vlasnika vinarije „Tikveš“ i „BIP“,- rekla je između ostalog Snežana Ćirović direktor Sajma.

Sponzori sajma su Međunarodni ekonomski forum „Perspektive“ Dubrovnik, kompanija „Metalac“ Gornji Milanovac i vinarija „Tikveš“.

Ostavite odgovor