Pocetna Društvo Višak 155 zaposlenih. Nešić podnosi ostavku?

Višak 155 zaposlenih. Nešić podnosi ostavku?

311
1
Podelite

Na dnevnom redu 16. sednice Gradske skupštine Užica pored izveštaja o izvršenju budzeta za prvu polovinu godine nalaze se I predlog o maksimalnom broju zaposlenih u javnom sektoru Užica.

Utvrđen je broj od 1293 zaposlena na neodređeno vreme u sistemu grada Užica što je za 155 zaposlenih manje. Očekuje se da će na  sednici  podneti ostavku zamenik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić  iz ličnih razloga kako pišu pojedini mediji. Maksimalan broj zaposlenih u ovoj godini u Gradskom pravobranilaštu je 2, Gradska uprava za poslove organa grada, opštu upravu I društvene delatnosti 63, Gradska uprava finansija 31, Gradska uprava za inspekcijske poslove I komunalnu policiju 29, Gradska uprava za urbanizam, izgradnju I komunalno pravne poslove 30, Gradska uprava za infrastrukturu I razvoj 23, Služba interne revizije 6, Služba budžetske inspekcije 1, Predškolska ustanova Užice 242, Narodna biblioteka 19, Istorijski arhiv 13, Narodno pozoprište 44, Narodni muzej 29, Gradski kulturni centar 4, Gradska galerija 2, JP Aerodrom Ponikve 4, JP “Užice razvoj” 26, JKP “Bioktoš” 214, JKP “Vodovod” 151, JKP “Niskogradnja” 104, JP “Stan” 51, JKP “Gradska toplana” 68, JP “Veliki park” 62, Biznis inkubator centar 3, RCU 3, Turistička organizacija Užice 4, Turistička organizacija Regije Zapadne  Srbije 1, Dečije odmaralište “Zlatibor” 20, navodi se u materijalu za 13. tačku dnevnog reda sednice. Pred odbornicima će se naći I odluka o imenovanje v.d. direktora Doma zdravlja. Na ovu funkciju predložena je dr Danijela Marinković umesto dr Slavke Mitričević, dok je za v.d. direktora Centra za socijalni rad predložena Ana Urošević . Direktorka Centra Snežana Ivanović  ranije je podnela ostavku  iz ličnih razloga o kojima  nije želela da govori.

1 komentar

  1. ima lki u toj Gradskoj Upravi iko pametan,Najveći zvanični parking u Međaju za koji su građani unapred platili parkiranje,neko bahat izdao za ringišpile(koji su i za decu već prevaziđeni);Kakav je to bezobrazluk,neki dan je uništen parking zbog gradnje NEPOTREBNOG kružnog toka i sve veći kolaps,sad ceo Međaj zauzeli ringišpili,Gospodo,tako se ne radi,Pa neću valjda da parkiram na nebu!

Ostavite odgovor