Pocetna Društvo „Duh mladosti“ – Zgibovima do renoviranog igrališta

„Duh mladosti“ – Zgibovima do renoviranog igrališta

293
0
Podelite

Karavan „Duh mladosti“ u nedelju, 10. septembra u 17 časova posetiće Užice u cilju promocije dualnog i preduzetničkog obrazovanja, sporta, besplatnog vežbanja, volonterizma i mladih.

Generalni pokrovitelj projekta je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U okviru manifestacije biće organizovana panel diskusija na temu dualnog obrazovanja i preduzetništva na kojoj će pričati predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predstavnici lokalnih srednjih škola i kompanija i odgovarati na pitanja prisutnih.

Biće organizovano I rešavanje Pisa testova za najmlađe, kao i takmičenje u rukometu, basketu 3×3 ili fudbalu. Užičani će imati priliku da učestvuju u akciji koju organizuju „Spirit of Youth„ i „Radio S“ – „Zgib zona“ u kojoj grad koji uradi najviše zgibova osvaja renoviranje dečijeg parka ili sportskog igrališta po želji.

Sportski savez Užice je pozvao članove klubova i škola da dođu u što većem broju u nedelju na Gradski trg u 16,45 i učestvuju u „Zgib Zoni“. Takmičenje u zgibovima se održava u svim gradovima u Srbiji, i grad koji „uradi“ najviše zgibova dobija sredstva za obnovu nekog igrališta ili parka.

Ukoliko Užičani budu najbolji, u planu je obnova košarkaškog igrališta u OŠ“Nada Matić“.

Ostavite odgovor