Pocetna Region Vozom samo do Valjeva

Vozom samo do Valjeva

421
0
Podelite

Rekonstrukcija pruge Beograd – Bar, na deonici Vreoci – Valjevo, koja nije mogla u potpunosti da se izvrši u špicu turističke sezone, počinje danas, a obavljaće je „RZD International“, saopšteno je iz tog preduzeća.

U skladu sa projektom, na deonici će biti položeno 14,8 km gornjeg stroja koloseka, biće montirano šest putnih prelaza, sanirno sedm nadvožnjaka, te remontovano 11 mostova, a duž cele deonice od 42 km biće zamenjena kontaktna mreža.

Pruga resnik 1„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će zbog radova na pruzi Beograd-Vrbnica, u periodu od 09. septembra do 14. novembra 2017. godine, doći do izmene saobraćaja međunarodnih vozova  i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja na barskoj pruzi.

Voz koji iz Bara  polazi u 7:10 časova, saobraćaće do Valjeva i od Vreoca do Beograda, kao i voz koji iz Beograda polazi u 9:10 časova, saobraćaće do Vreoca i od Valjeva do Bara.  Za putnike će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo.

Noćnim vozovima za Bar biće promenjeno vreme polaska i prevozni put . Voz koji iz Bara polazi u 19:00 časova, polaziće u 16:50 časova i voz koji iz Beograda polazi u 21:10 časova, polaziće u 20:17 časova. Ovi vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova do 14.10.2017.godine.

Pruga resnik 3Za vozove koji saobraćaju u unutrašnjem saobraćaju, odnosno putnike na relaciji  Prijepolja teretne sa polaskom za Beograd u 6:05 časova i iz Beograda za Prijepolje teretna u 15:15 časova, takođe će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo.

Za putnike iz Užica za Beograd u 3:34 časova, autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, biće organizovan samo radnim danima. Subotom, nedeljom i državnim praznicima autobuskog prevoza neće biti u navedenim stanicama.

Za vozove iz Beograda za Vreoce u 4:45 časova i iz Valjeva za Užice u 19:02 časova, u navedenom periodu neće biti organizovan prevoz autobusima.

Ostavite odgovor