Pocetna Servisne informacije Rok za završetak sredina novembra

Rok za završetak sredina novembra

268
0
Podelite

Radovi na rehabilitaciji mosta u Šljivovici počeli su 25. jula, saobraćaj na ovom pravcu je potpuno obustavljen 15. avgusta, a kako su rekli iz JP „Putevi Srbije“, ovaj posao bi trebalo da bude završen do 15. novembra.

Rehabilitacija armirano – betonskog vijadukta u Šljivovici, na državnom putu IB reda broj 28, na deonici Sušica – Kremna su u toku. Izvođač radova je AD „Putevi“ Užice.Iz JP „Putevi Srbije“, su nam rekli da je u toku rušenje oštećenih delova kolovozne ploče i  izrađivanje nove ojačane betonske kolovozne ploče. Na mostu će biti urađena i nova hidroizolacija, dilatacija, pešačka staza i elastoodbojna ograda.

Iz JP „Putevi Srbije“ podsetili su da su radovi počeli 25. jula, odnosno, izrada pristupnih radnih saobraćajnica i platoa ispod mosta, dok je 15. avgusta saobraćaj na ovom pravcu potpuno obustavljen i preusmeren na alternativni putni pravac – državni put II A reda broj 173, Kremna – Dubci i državni put IB reda broj 28, Dubci – Užice – Sušica. Saobraćaj se odvija i od Užica preko Bioske do Kremana.

Radovi na popravci oštećenih delova kolovozne ploče i zameni ograde mosta trajaće do 15. novembra.

Ostavite odgovor