Pocetna Hronika Demoliran klub FK Jedinstvo Putevi

Demoliran klub FK Jedinstvo Putevi

363
0
Podelite
Foto: privatna arhiva / RAS Srbija

Nepoznati vandali demolirali su noćas svlačionicu Fudbalskog kluba Jedinstvo Putevi iz Užica i iz nje ukrali – bojler od 70 litara.

Svlačionica koja je obijena i bukvalno uništena nalazi se kraj fudbalskog terena u užičkom naselju Turica, u jednoj hali koju je grad ustupio Jedinstvu na korišćenje za potrebe mlađih katerogija kluba.

Osim bojlera koji je iščupan i zida i iza koga su ostali samo goli strujni kablovi, poskidane su i ukradene i slavine, ali je prostorija ostala neupotrebljiva.

– Zatekli smo lom i zgarište. Razvalili su vrata svlačionice, izlomili ih i drvo koristili na da nalože vatru u hodniku. Zatekli smo iscepane mreže za golove, izlupane prozore, prevrnute klupe, nekoliko plastičnih pivskih boca koje su ostavili. Do te mere su se iživljavali da su razbili i gipsane zidove kojima smo ogradili svlačionicu od ostatka hale – priča za „Blic“ Aleksandar Tadić, direktor i finansijer kluba.

Policija je jutros izvršila uviđaj, a prema Tadićevim rečima jedan od komšija ispričao je da je u ranim satima video grupu mladića kako izlaze iz hale.

Ostavite odgovor