Pocetna Odbojka Prijem za Tijanu Malešević

Prijem za Tijanu Malešević

302
0
Podelite

Zlatne devojke podigle su Srbiju na noge. Nema toga ko nije te večeri bio ponosan na odbojkašice koje su se okitile zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu. Ponosni su bili i Užičani zbog svoje Tijane Malešević, koja je i ovog puta u reprezentativnom dresu bila na visini zadatka i dala nemerljiv doprinos utkan u još jedno zlatno odličje naših devojaka.

Vedra i nasmejana pojavila se danas u kabinetu gradonačelnika Tihomira Petkovića, bez traga umora posle slavlja, neprospavanih noći i brojnih prijema i konferencija za štampu. Ipak najdraži joj je ovaj gest tople dobrodošlice u rodnom gradu:

– Hvala mojim Užičanima na dočeku i lepim rečima koje mi upućuju i znani i neznani od povratka u rodni grad. Svaka medalja nosi svoju radost, a ova poslednja ima posebnu vrednost jer smo imali silnih problema zbog povreda nekoliko devojaka.  Srećna sam što smo doneli radost našem narodu i što smo ljudima izmamili osmeh na licu i što su još jednom bili ponosni zbog još jednog velikog sportskog uspeha. – rekla je Tijana.

Gradonačelnik Tihomir Petković je učučio Tijani poklon Grada Užice, naliv pero sa ugraviranim grobom Srbije i zahvalio joj se što je na ubedljiv način doprinela osvajanju zlatne medalje:

– Još jednom si sugrađane učinila srećnim, produžila tradiciju da Užičani daju sportske velikane i podsatkla mlade da krenu tvojim stopama, kako bi sutro neki od njih izrasli u istinske šampione. Želim ti da karijeru nastaviš na najbolji način, da budeš zdrava i srećna ne samo na sportskom planu. Vidimo se i naredne godine, posle Svetskog prvenstva za odbojkašice.

Ostavite odgovor