Pocetna Društvo Priznanje Osnovnom sudu u Užicu

Priznanje Osnovnom sudu u Užicu

236
0
Podelite

Vrhovni kasacioni sud dodelio je Osnovnom sudu u Užicu priznanje za inovacije, doprinos unapređenju efikasnosti i kvaliteta sudskog sistema Republike Srbije u 2017.godini.

Osnovnom sudu u Užicu, ovo priznanje komisija Vrhovnog kasacionog suda dodelila je zbog naprednog korišćenja informacionih tehnologija od strane ovog suda u komunikaciji sa strankama, u elektronskoj komunikaciji sa područnim osnovnim tužilaštvom i advokata, kao i zbog uvođenja informacionog ekrana sa podacima o svim ročištima u sudu na konkretan dan i mogućnosti elektronskog naručivanja različitih uverenja koje izdaje sud.

Predsedniku suda Branki Janković ovo priznanje uručio  je predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević, na Godišnjem savetovanju sudija u Vrnjačkoj Banji, 5. oktobra.

Sudovima nagrade i priznanja, Vrhovni kasacioni sud dodeljuje jednom godišnje, u cilju promovisanja efikasnosti, kvaliteta i inovativnosti u radu i najbolje prakse, stvaranja podsticajnog radnog okruženja i ostvarivanja najboljih rezultata u radu sudova.

Iz Osnovnog suda u Užicu saopštili su da će ovaj sud nastojati da “i u budućnosti kontinuirano radi na uvođenju naprednijih i delotvornijih metoda rada, kojima će se građanima i korisnicima usluga suda olakšati pristup sudu i rad suda učiniti transparentnijim i efikasnijim”.

Ostavite odgovor