Pocetna Društvo Rebalans i imenovanje direktora

Rebalans i imenovanje direktora

225
0
Podelite

Na dnevnom redu sednice Gradske skupštine koja se danas održava nalazi se drugi rebalans užičkog budžeta. Budžet je neznatno uvećan za 1.125.000 dinara i reblansiran iznosi oko 2,8 milijardi dinara. Usklađivanje je izvršeno shodno preraspodlei prema pozicijima i na osnovu dobijenih sredstava republičkim transferima.

Na dnevnom redu zasedanja nalazi se i odluka o prodaji više parcela za gradnju u Sevojnu, potez Selo i Radna zona, Međaju, Ulici, Kneza Lazara i u Mokroj Gori.

Odbornici će razmatrati i predlog lokalnog antikorupcijskog plana (LAP Užice), predlog odluke o uspostavljanju sistema energetskog menadžmenta.

Na dnevnom redu su i izmene statuta Gradske galerije, raspodela dobiti „Niskogradnje“ za 2016. godine, saglasnost na program poslovanja „Bioktoša“ čije se izmene u finansijama odnose i na potrebe shodno odluci o maksimalnom broju zaposlenih. JKP „Bioktoš“ ima 236 zapsolenih po organizacionim jedinicama od kojih su 16 na određeno vreme.

Pred odbornicima će se naći i nekoliko kadrosvkih rešenja za funkcije direktora. Funkciju direktora Narodnog pozorišta shodno predlogu i dalje će obavljati  Zoran Stamatović, diplomirani ekonomista. Za direktora JKP „Gradska toplana Užice“  predložen je diplomirani ekonomista  Zoran Šibalić koji je funkciju obavljao i u prethodnom mandatu. Profesor fizičke kulture Branko Bogićević predložen je za direktora „Velikog parka“, a Nikola Maksimović, diplomirani inženjer mašinstva  za direktora javnog preduzeća „Užice razvoj“. Diplomirani ekonomista Dejan Nijemčeveć predložen je za imenovanje na funkciju direktora JP „Stan“.

Konkurs za direktora Aerodroma Ponikve je poništen i biće ponovo objavljen kao i tender za ograđivanje aerodromskog kompleksa.  Gradsko veće Užica juče je za vršioca dužnosti direktora Aerodroma Ponikve predložilo dipl. Ing. mašinstva Slavišu Dimitrijevića.

AutorŽanka Erić
Podelite
Prethodni članakŠareni defile
Sledeći članakVarvarstvo! (FOTO)

Ostavite odgovor