Pocetna Sport Za AK „Pora“ 4000 evra

Za AK „Pora“ 4000 evra

466
0
Podelite

Projekat „Pokreni se i treniraj“ atletskog kluba „Pora“ iz Užica jedan je od tri dobitnika za finansiranje u vrednosti od 4000 evra.

Na dvodnevnoj radionici u sklopu platforme „Šampioni svaki dan“ koju sprovode Apatinska pivara i Paraolimpijski komitet Srbije odabrana su tri najbolja projekta koja će sportistima sa invaliditetom olakšati i omogućiti uspešnije bavljenje sportom.

Stručni žiri na čelu sa Draženkom Mitrovićem, našim proslavljenim paraolimpijcem odlučio je da projekti: „Pokreni se i treniraj“ atletskog kluba „Pora“ iz Užica, „I po suncu i po kiši, vežbaćemo zajedno“, atletskog kluba Takovo iz Gornjeg Milanovca i „Podrška međunarodnom turniru košarke u kolicima“ košarkaškog kluba „Sigidunum“ iz Beograda dobiju sredstva za finansiranje u vrednosti od 4000 evra.

„Šampioni svaki dan“ je platforma namenjena svim osobama sa invaliditetom koje se već bave sportom ili bi želele da se fizički aktiviraju. Zamišljena kao izvor znanja i informacija o sportskim aktivnostima koje se odvijaju u okviru Paraolimpijskog komiteta Srbije, drugih organizacija i institucija u Srbiji ali i kao prostor za inspiraciju kroz primere uspešnih sportista.

Ostavite odgovor