Pocetna Fudbal Izostao preokret

Izostao preokret

313
0
Podelite

U 13. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Slobode izgubili su od „TSC“ iz Bačke Topole sa 2:3 (0:2). Strelci za Slobodu bili su Tendai (autogol) u 72. i Nešević u 84. minutu.

Posle utakmice trener TSC-a Petar Kurubić je rekao da su prvo poluvreme savršeno odigrali, ali da su u drugom napravili greške, koje ih srećom nisu na kraju koštale pobede:

– Imali smo dobar posed lopti, puno šansi i zasluženo smo poveli sa 2:0. Znali smo da će Sloboda u drugom poluvremenu da krene mnogo angažovanije, otvorenije i da će mnogo da rizikuju. Izgubli smo pas igru, a Sloboda se nametnula  i onda neshvatljiv pad koncentracije u našoj zadnjoj liniji, prvo taj autogol, pa posle kada smo ponovo utakmicu dobili i kada je izgledalo da je sve u našim rukama onda opet pad koncentracije i ponovni povratak Slobode u igru. Strepeli smo do poslednjeg momenta. Dosta uzbudljiva utakmica i lepa za gledanje, sa puno golova ali za nas trenere puno stresna.

FK Sloboda TSC izjaveTrener Slobode Goran Đukić je istakao da ne sme da se dozvoli indolencija na terenu, neborbenost i neangažovanje:

– To je za svaku kritiku i svaku osudu. Biće dosta analza ove utakmice, a drugo poluvreme je pokazalo da može samo malo kad se prebaci u veću brzinu da se napravi da i ako nemaš kvaliteta, kao što nemamo, da se nosiš i sa boljim protivnikom. To više nije pitanje kvaliteta već pitanje, borbenosti, motivacije, požrtvovanosti na terenu. Da je bio samo jedan deo toga na terenu u prvom poluvremenu danas bi imali pozitivan rezultat. Ovo nam je nauk za sledeći period, a nekima možda poslednja utakmica ili poslednja šansa!

Ostavite odgovor