Podelite

U 14. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Slobode savladali su ekipu Temnić 1924 iz Varvarina rezulatatom 2:0 (0:0). Strelci za Slobodu bili su Nešović u 50. i Đorđević u 83. minutu.

Posle utakmice trener Temnića Radmilo Jovanović je istakao da je i na ovoj utakmici realizacija njegove ekipe bila katastrofalna:

– Ponavljamo dečje bolesti – teže je promašiti nego dati gol. Težak teren nije opravdanje da ne realizujemo šanse koje smo imali. U drugom poluvremenu smo rano primili gol, opet zbog naših individualnih grešaka, i to je bio podstreh fudbalerima Slobode da igra nešto bolje nego u prvom poluvremenu. Imali smo jednu stativu, pri kraju smo primili i drugi gol, i nemam više šta da komentarišem.

Trener Slobode Goran Đukić je ovog puta pohvalio požrtvovanje svojih igrača:

– Mi smo u ovoj utakmici više želeli pobedu. Konačno smo došli do neke igre gde se vidi naša veća želja, borbenost i motivacija, što nas je krasila godinama unazad. Tu iskru smo vratili, taj bobreni duh i odmah nam se vratilo. Na prošloj utakmici to nismo imali i primali smo golove. Sada nam se vratila ta borbenost i nagradila nas je tako što nismo primili gol iz izgledne situacije, posle i stativa, ali ja to sve povezujem sa mojom ekipom. Kad ti zaslužiš onda ti se lepo vrati. Ovo su za nas izuzetno važna tri boda za mirniju polusezonu – rekao je Đukić i na kraju dodao:

– Istakao bih i to da smo na ovoj utakmici imali četiri omladinca, Markićević, Mirić, Jovanović i Babić. To je velika snaga i moć Slobode i to treba iskoristiti.

Ostavite odgovor