Pocetna Politika Na pomolu druga ostavka u gradskoj vlasti

Na pomolu druga ostavka u gradskoj vlasti

714
4
Podelite

Petar Blagojević, gradski većnik za društvene delatnosti u Užicu, u utorak će na sednici Skupštine grada podneti ostavku, piše „Blic“.

Informacija nije još zvanično potvrđena, a Blagojević je odluku o svom povlačenju pre nekoliko dana predočio svojim saradnicima i obrazložio ličnim razlogom.

Ovo će biti druga ostavka u Užicu u poslednja dva i po meseca, pošto je funkciju zamenika gradonačelnika napustio Nemanja Nešić, takođe iz ličnih razloga, a njegov naslednik još nije imenovan.

Petar Blagojević, kao član SNS, u izvršnu lokalnu vlast ušao je posle izbora 2016. godine.

4 Komentari

  1. Gradom treba da upravljaju domaćini,mudri ljudi koji su nešto ostvarili,a ne mladići kojima je posao bio da budu vođe navijača,Znaš što su ti dobri,To su oni što sve lome i ruše.Rulja

  2. Kakav vodja navijaca? Ne izmisljaj covece znam momka licno. I neka je podneo ostavku nije mu mesto tamo. Vaspitan, kulturan, vredan. Ali to se izgleda ne ceni.

  3. Dao ostavku jer se nije slozio da aktuelna direktorka GKCa opet bude izabrana pored dva magistra koja su se javila na konkurs, a cujem da mlada dama i ne ispunjava uslove.

    • Užice je grad živih mrtvaca.
      Tako im je kako rade i dokle god se ne stvori i mali proostor empatije u bar i jednom od njih neće biti dobro. Već smo izgubili elementarne uslove za normalan život: vodu i vazduh.

Ostavite odgovor