Pocetna Odbojka Odbojkašice Jedinstva bolje od Smedereva

Odbojkašice Jedinstva bolje od Smedereva

434
0
Podelite

U devetom kolu Prve lige Srbije odbojkašice Jedinstva savladale su u Velikom parku ekipu Smedereva maksimalnim rezultatom 3:0 (25:21, 25: 20, 25:20).

U izuzetno uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici domaće odbojkašice su nadigrale gošće iz Smedereva i na kraju slavile svoju drugu prvenstvenu pobedu.

Trener Ivan Bučevac koji je na klupi Jedinstva debitovao u prošlom kolu u Gornjem Milanovcu, posle utakmice je zadovoljno rekao:

– Prva utakmica nije bila uspešna iz prostog razloga što je to bilo tek upoznavanje. Večeras sam zadovoljan jer se vidi da su devojke dobile dosta energije. Moram sve da ih pohvalim, od prvog treninga kada sam došao, saradnja je bila savršena. Devojke su na treninzima davala sve od sebe i rezultat tog je možda i neočekivano za njih, ovako rezultatski ubedljiva od 3:0. U ključnim momentima utakmice smo odradili sistemske stvari koje smo se pre utakmice dogovorili na jako visokom niovu, iako moram priznati da je bilo dosta oscilacija u našoj igri. I devojke iz Smedereva su imale tih padova u svojoj igri ali su nekim greškama u ključnim momentima nama olakšale posao. Na drugoj strani mi smo u tim momentima bili maksimalno skoncentrisani i to nam je donelo pobedu.

Ostavite odgovor