Pocetna Odbojka Pobeda odbojkaša

Pobeda odbojkaša

276
0
Podelite

U devetom kolu Prve B lige odbojkaši Užica su na gostovanju u Paraćinu slavili još jednu pobedu u susretu sa ekipom Borca rezultatom  1:3 (26:24, 22:25, 22:25, 18:25). Poene za Užičani postigli su Lekić 11, Ignjatović 10, Lazić 15, Popović 10, Ljubojević 10. Betić 13, Krstić 4 i Ćirković 1.

U derbiju kola odbojkaši Užica su u utakmici koja je trajala 105 minuta, borbenijom i angažovanijom igrom uspeli da nadigraju domaći Borac. Užičani su nešto lošije ušli u utakmicu ali su u pravom momentu usledile izmene korektora i primača servisa što je donelo bolju i kvalitetniju igru. Stabilnim i preciznim servisom uspeli su da poremete napad Borca i čine greške koje su ih na kraju „koštale“ .

Posle utakmice trener Slobodan Bogosavljević bio je zadovoljan igrom svojih pulena i istakao pojedince.

-Najbolji i najstabilniji u našim redovima bio je libero Ljubiša Milojević. Pravi stožer ekipe na prijemu i u polju, a svojom stabilnošću je štitio samopouzdanje tima. Srednji blokeri Betić i Ignjatović su imali zapažen učinak, ali posebno treba istaći sjajnu igru Lekića i Ljubojevića.-

U desetom kolu u Užice dolazi Timok iz Zaječara. Utakmica se igra u subotu 16.decembra u dvorani Veliki park sa početkom u 19,30 časova.

Ostavite odgovor