Pocetna Fudbal Memorijal Srbo Stamenković: Budućnost osvojila trofej

Memorijal Srbo Stamenković: Budućnost osvojila trofej

755
0
Podelite

U konkurenciji šest ekipa koje su se takmičile na trećem Memorijalnom turniru „Srboljub Srbo Stamenkovć, naziv najboljeg po drugi put osvojila je ekipa Budućnosti iz Podgorice. Ona je u finalu savladala beogradski Partizan sa 2:1, dok je treće osvojila ekipa Srbovi prijatelji koja je u borbi za treće mesto bila bolja u izvođenju penala od Crvene Zvezde.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Branko Brnović iz Budućnosti, Lučić je proglašen za najboljeg golmana, dok je najbolji strelac Bojan Živković.

Srbo Nebojša StamenkovićZa ekipu Crvene Zvezde nastupao je i Srbov sin Nebojša Stamenković koji je istakao da je srećan što se i posle toliko godina svi sa simpatijama sećaju njegovog oca:

-Mogu zaista da budem ponosan i u ime porodice se zahvalim svima koji su došli da očuvaju uspomenu na mog oca. Ovo je tek treća godina da ga oganizujemo i svake godine je sve bolji i bolji. Verujem da ćemo u nekoj budućnosti na neki način i podmladiti turnir, da će se ovde pored veterana okupiti i „neki novi klinci“. Publika je došla da nas podrži i hvala im za to.

Srbo Branko BrnovicTim Budućnosti do pobede predvodio je Branko Brnović koji nije skrivao radost zbog činjenice da su po drugi put podigli pobednički pehar:

-Velika je čast i zadovoljstvo igrati ovde u Velikom parku i na taj način evocirati uspomenu na jednu istinsku fudbalsku legendu kakav je Srbo bio. I ubuduće ćemo se sigurno odazivati i ovakvim i sličnim pozivima.

Srbo Darko BelojevicUžičanin u redovima Partizana, golman Darko Belojević takođe priznaje da na ovakvim turnirima nije bitno ko je pobednik:

-Srbo je bio majstor igre na petoparcu i zato je ovaj turnir način da sačuvamo uspomenu na legendu. Užičani su zaista voleli Srba, a on još više svoje Užice.

 

Ostavite odgovor