Pocetna GKC Dva dana užičkog rock-a

Dva dana užičkog rock-a

506
0
Podelite

U Gradskom kulturnom centru u Užicu, u petak i subotu, 22. i 23. decembra, održava se Treći Užički rok festival.

Pokretač Festivala, Bojan Borisavljević rekao je za Radio Užice, da je iz godine u godinu, interesovanje bendova I publike sve bojan borisavljevicveće. “U okviru Festivala, širok je muzički dijapazon koji bendovi predstaljaju. Sviraće se r’n’r , pank, metal… za svakoga po nešto”, kaže Borisavljević I naglašava da svi bendovi sviraju autorske pesme. “Svi su već prepoznatljivi po svojoj muzici, a nekoliko bendova je već izgradilo uspešnu karijeru, čiji su temelji postavljeni, između ostalog, upravo na Užičkom rock festival. Veoma sam ponosan na to”, kaže on.

Iako je prvobitno najavljeno da ovogodišnji Festival otvara sastav Puls herca, zbog bolesti članova benda, umesto njih će nastupiti požeška Inkvizicija. Prvog dana, publika će slušati I KSV, Ispitni Rock, Rock u ponoć, Moondance, Eastock i  gornjomilanovački sastav Strah od Džeki Čena.

Drugog dana festivala, u subotu, nastupiće bendovi U prolazu, VS Logic, Nikad spremni, Volt Pop, Brat, Magla i beogradski sastav Trnje.

Zbog velikog broja bendova, najavljena satnica će se strogo poštovati, poručuju organizatori.

Cena karte u pretprodaji je 200 dinara po danu, a na dan festivala 250 dinara. Početak koncerata zakazan je za 20 časova.

Ostavite odgovor