Pocetna Odbojka Pašće i Gimnazijalac

Pašće i Gimnazijalac

565
0
Podelite

Protekle nedelje odbojkašice Jedinstva su obradovale svoje verne navijače jer su na gostovanju u Valjevu slavile pobedu, i to svoju treću prvenstvenu. Pobeda od 3:1 na gostujućem terenu, i to druga uzastopna, vratila je veru u mlade devojke Jedinstva da mogu bolje i još više.

Katarina Glišović kapiten Jedinstva
Katarina Glišović kapiten Jedinstva

– Da budem iskrena nekako i nismo očekivale ovu pobedu. Novi trener je tek kratko sa nama, a Valjevo je peto na tabeli, tako da nam se činilo da je pobeda nedostižna. Ipak, vredno smo trenirale cele nedelje, trener je stvarno verovao u naš rad, i taj svoj entuzijazam i veru preneo i na nas. – kaže kapiten Katarina Glišović i dodaje:

– Vratio nam se osmeh na lice, i očigledno da nam je prijala promena trenera. Drago nam je što je to tako jer je Ivan Bučevac pokazao da veruje u ovu ekipu i da misli da možemo ne da ostanemo u ligi već i da se popenjemo negde u sredinu tabele. Ove dve pobede pod njegovom dirigentskom palicom to i dokazuju. Ostaje da odigramo u subotu i tu utakmicu sa Gimnazijalcem i da uspešno zaokružimo prvi deo prvenstva. Potom nam u janurau predstoje pripreme negde u okolini Užica. Biće to prilika da bukvalno tih dana budemo prava ekipa, da osetimo timski duh i sigurna sam da će nam to zajedništvo mnogo značiti u nastavku takmičenja. Zahvalila bih se Upravi kluba koja nam je to omogućila. Ali opet kažem idemo stepenicu po stepenicu. Najpre da dobro odigramo utakmicu sa Gimnazijalcem, pa ćemo posle gledati šta dalje.  Jesmo favoriti ali je uvek u takvim utakmicama najteže igrati. Samo da budemo sigurne i raspoložene kao u ove dve prethodne utakice i verujem da ćemo se uspešno oprostiti od prvog dela takmičenja.

Danica Popović
Danica Popović

Osokoljene devojke sada sa optimizmom dočekuju Gimnazijalac koji u subotu od stiže u Veliki park:

– Raduje me što smo vezale dve pobede, ali opet moramo biti oprezne. U goste nam dolazi ekipa Gimnazijalca iz Kraljeva, koja iako je fenjeraš, ipak može da bude veoma nezgodna. Moramo od starta igrati maksimalno motivisano i ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice mislim da neće biti većih problema. Pozvala bih ljubitelje odbojke da dođu u što većem broju u subotu 23. decembra od 19 časova u sportsku dvoranu i pomognu nam da stignemo do još jedne važne pobeda. – poručila je Danica Popović odbojkašica Jedinstva.

Ostavite odgovor