Pocetna Odbojka Odbojkaši slavili u Leskovcu

Odbojkaši slavili u Leskovcu

295
0
Podelite

U 11. Kolu Prve B lige odbojkaši Užica su u Leskovcu pobedili domaću ekipu Dubočice rezultatom 1:3 (23:25, 24:26, 25:22, 15:25). Poene za Užičane postigli su Lekić 3, Ćirković 9, Ignjatović 4, Lazić 22, Popović 16, Krstić 3, Ljubojević 2 i Betić 5.

Sjajno su Užičani odigrali u Leskovcu. Utakmica je prelomljena u završnici drugog seta, u kojoj su domaći odbojaši imali prednost 20:17, a potom i 23:20. Tada su na scenu stupili mladi Derikonjić i Krstić, praćeni borbenošću čitave ekipa, pa se stiglo do preokreta. U nastavku nije bilo većih problema do konačne pobede.

Posle utakmice trener Bogosavljević je bio veoma zadovoljan, ali i malo revoltiran na svoj grad:

– Odigrali smo pravu mušku utakmicu. Igrali smo odlično, pravili dobre poteze, grešili, dizali se, padali… ali nismo odustajali nijednog trenutka. Rekao bih da nam se vratilo ono što smo izgubili protiv Novog Sada i Loznice. Savladali smo odličnu ekipu, budžetski projektovanu za vrh Prve B lige i ulazak u viši rang. Zato je ovo veliki uspeh. Kad je u pitanju finansiranje lokalne samouprave, mi smo izdvojeni incident u Užicu (Gradska uprava i ne zna da egzistiramo i pravimo dobre rezultate), a Dubočica je značajno podržana od Leskovca. Dubočici i Leskovčanima želim da ih lokalna samouprava nastavi da ovako podržava i da što pre uđu u viši rang.

Prvi deo prvenstva Užičani su završili na trećem mestu sa osam pobeda i osvojenih 24 boda, odmah iza prvoplasirane Loznice i drugoplasirane ekipe Novog Sada. Prvenstvo se nastavlja 19/21. januara 2018. godine, kada odbojkaši gostuju u Kovinu gde se sastaju sa domaćom ekipom Bavanište.

Ostavite odgovor