Pocetna Muzika Toni Cetinski pred punim Zlatiborom

Toni Cetinski pred punim Zlatiborom

287
1
Podelite

Za više hiljada ljudi, koliko se u subotu 30. decembra našlo na Kraljevom trgu na Zlatiboru, pevao je Toni Cetinski. Prvo gostovanje Cetinskog na Zlatiboru, gosti i meštani pamtiće dugo vremena po sjajnoj atmosferi, puno zabave i neverovatnoj pozitivnoj energiji kojom je Toni obasjao Zlatibor. Rođeni Istranin lako se prilagodio temperaturi od nekoliko stepeni ispod nule i uspeo da poznatim hitovima zagreje publiku.

Nastup Tonija Cetisnkog na Zlatiboru mogao bi se nazvati pravim performansom. Pevajući stihove svojih najpoznatijih pesama Toni je silazio sa bine u publiku koja ga je tokom dvočaosovnog koncerta konstantno pratila glasnim pevanjem. Zlatiborom su odjekivali poznati hitovi poput: Opet si pobjedila, Krik, Jednom u životu, Čovjek od leda, 23. prosinac, Od milijun žena, Onaj ko te ljubi…i mnoge druge.

Tony Cetinski 2Pored svojih pesama zlatiborsku publiku Toni je zabaljao i pesmama svojih kolega, Parnog Valjka, Dina Dvornika, Atomskog skloništa, a neizostavne su bile i numere koje je Cetinski snimio sa kolegama Željkom Joksimovićem i Tošetom Proeskim, Zabluda i Lagala nas mala.

Toni Cetinski je svojim koncertom uspeo da atmosferu pred najluđu noć na Zlatiboru dovede do usijanja i najavi nastavak dobrog provoda na Kraljevom trgu u narednim prazničnim danima. Jelena Tomašević i trubački orkestar Marka Gligorijeviića vode nas u Novu godinu, dok će Legsington bend zabavljati Zlatibor 01. januara.

1 komentar

 1. Gde je tu srpska muzika, narodna,
  Da je dobar pevao bi u Istri,
  Da li je neki hrvatski grad zvao nekog iz Srbije,
  Zanimljivo je da na podrucju Uzicke opstine nema ni jedna radio stanica sa narodnom muzikom,
  mora se preko interneta slusati radio Antena iz Krusevca da bi se cula nasa narodna pesma,
  Da se nisam licno uverio kad sam bio tamo ne bi verovao,
  Puno pozdrava i srecan Bozic i Nova godina

Ostavite odgovor