Pocetna Košarka Dobra zaliha bodova

Dobra zaliha bodova

349
0
Podelite
dav

U prijateljskoj utakmici sa Klikom iz Arilja, košarkaši Slobode su zabeležili pobedu  81:70. Rezultat i pobeda nisu u ovom trenutku u prvom palanu. Najvažnije je da su Užičani, posle odlaska Nikole Maleševića uspeli da sačuvaju pobednički duh, i da se dobro uigravaju za nastavak prvenstva.

-Zadovoljan sam zalaganjem momaka, trčanjem, jer smo mi ovu sedmicu pre svega posvetili kondiciji, pa su malo noge teže. Pokazali su da možemo u drugom delu prvenstva računati i na mlađe igrače. Imamo tu dva juniora koji su odigrali sasvim dobro i mislim da je Filip Pajović na pravom putu da se dobro uklopi jer posle Maleševog odlaska treba sve izbalansirati. Na ovoj utakmici igrali smo i bez povređenog kapitena Branka Anđića za koja još uvek ne znamo kakva je povreda u pitanju. Čeka se snimak magnetne pa ćemo imati više informacija. Nadam se da neće biti ništa strašno, i da će se i Anđić brzo vratiti u ekipu. Još jednom ističe da sam zadovoljan igrom, a u jednom trenutku je čak bilo i 30 razlike za nas. Ono što smo očekivali od ove trening utakmice mi smo i dobili.

dav

Posle utakmice sa Pirotom košarkaši Slobode su trenirali do 28. decembra, nastavili trećeg januara, a onda mala pauza za Božić i Badnji dan. Dobro su  iskoristili ovaj pripremni peirod i nadaju se da će u dobrom ritmu nastaviti i drugi deo takmičenja:

-U petak se nastavlja prvenstvo. Dolazi nam u Veliki park ekipa Konstantina. Nišlije su prema nekim informacijama kojima raspolažemo, promenili igrački sastav. Došla su im tri nova igrča, a kako se oni bore za opstanak očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. Uz podršku publike sigurno će sve biti lakše.

Na pitanje da li su već ušli u KLS, Lučić kaže da su napravili dobru zalihu bodova. „Ali mi se ne opterećujemo time. Idemo iz utakmice u utakmicu do konačnog ostvarenja cilja!“

Utakmica Sloboda- Konstantin  igra se u subotu u Velikom parku sa početkom od 17,30.

Ostavite odgovor