Pocetna Politika Izbori u Sevojnu 4. marta

Izbori u Sevojnu 4. marta

537
0
Podelite

Izbori u Gradskoj opštini Sevojno biće održani 4. marta ove godine, a Sevojničani će u opštinsku skupštinu birati 15 odbornika.

Odluku o održavanju izbora danas je potpisao predsednik Gradske skupštine Užica Branislav Mitrović koji je rekao da izborne radnje počinju da teku objavljivanjem odluke u Službenom listu Grada Užica. On je poželeo Sevojničanima srećne i berićetne izbore i izbor najboljih, ljudi sa autoritetom, koji su u privatnom i profesionalnom smislu ostvareni.

– U birački spisak Gradske opštine Sevojno na današnji dan upisano je 5.871 birač koji će moći da iskoriste svoje biračko pravo na pet biračkih mesta. Očekujem od svih političkih aktera fer, korekntu i dostojanstvenu političku borbu, kakva dolikuje Sevojnu i Užicu – rekao je predsednik užičke Gradske skupštine Branislav Mitrović. Od formiranja opštine u Sevojnu, izbori 4. marta drugi su po redu. Na prvim 2014. godine učestvovalo je sedam izbornih lista, a na birališta izašlo 3.535 birača. Pobedu je tada odnela koalicija predvođena SNS-om. Predsednik Opštinske izborne komisije u Sevojnu je Desimir Mićović.

Izbori Sevojno

Ostavite odgovor