Pocetna Košarka Brige trenera Lučića

Brige trenera Lučića

305
0
Podelite
arhiva: Sloboda - Lazarevac

Posle važne pobede u Aleksincu košarkaši Slobode u subotu od 17 časova u sportskoj dvorani Veliki park dočekuju ekipu Žarkova. Trener Vladimir Lučić ističe da je to još jedna teška utakmica u nizu:

kk sloboda lucic-Odlično poznajemo ekipu Žarkova. U prvom delu smo ih dobili na produžetke, ali i njihova i naša ekipa su se od tada promenile. Radi se o mladoj ekipi koja dosta trči i sigurno da će utakmica biti neizvesna. Dosta poena daju iz tranzicije, borbeni su ali u Užicu ne bi trebalo da se postavlja pitanje pobednika. –

Zdravstveni problemi koji haraju ekipom brinu trenera Lučića:

-U pitanju su povrede a i prvenstvo dosta traje, imamo nekoliko iskusnijih igrača koji su se povredili a ima i bolesnih. Nadam se da ćemo sve to prevazići i uspeti da ovu sezonu privedemo kraju, onako kako svi očekuju i kako i mi sami želimo, a to je ulazak u KLS-

Košarkašima je i ovog puta neophodna podrška navijača:

-Oni su nam vetar u leđa posebno u ovakvoj situaciji. Vreme je stvarno da probamo da napunimo Veliki park i da ovim momcima koji su zdrav,i koji se pošteno bore za grb Slobode, pomognemo. Uz podršku publike verujte mi mnogo je lakše igrati. Očekujem pobedu mojih momaka protiv dobre ekipe Žarkova.

Matija Žunić ističe da je u Aleksincu ostvarena važna pobeda koja je još više osokolila da nastave sa pobedama:

-Uspeli smo da nakon produžetaka ostvarimo važnu pobedu. Prebrodili smo vruć teren tamo, ali i sada dočekujemo veoma nezgodnu  ekipa Žarkova. Trče non stop, igraju neku svoju igru, odbrana im je odlična! Biće teško, ali nadam se da ćemo uz podršku naše publike stići do nove pobede.

Svesni su košarkaši Slobode da protiv njih sve ekipe „grizu“ i žele da im uzmu „skalp“:

-Hoće da se dokažu i žele da nas pobede, ali do sada se to nije desilo. U toku čitavog dosadašnjeg prvenstva izgubili smo samo utakmicu u Lazarevcu i nadam se da više poraza biti neće. Malo oslabljeni ulazimo u duel protiv Žarkova, imamo i povređenih i bolesnih i svako od nas će morati na svoj način da daj svoj doprinos više da nadoknadimo te izostanke.

Žunić podseća da je velika snaga košarkaša Slobode odličan spoj mladosti i iskustva. To daje na terenu sjajne rezutlate:

-Iskustvo naših starijih igrača koje je neprocenjivo, mi mlađi dopunjavamo sa nekom dodatnom energijom, tako da je što se kaže, u ekipi odlična hemija. Trener je uspeo sve to lepo da ukombinuje i sklopi kockice, što nas je i dovelo do ovog provog mesta koje ćemo sigurno do kraja i sačuvati. Pozvao bih još jednom navijače da u subotu od 17 h ispune tribine Velikog parka, a mi ćemo se odužiti pobedom.

Ostavite odgovor