Pocetna Čajetina Fudbaleri Zlatibora pripreme nastavljaju u Crnoj Gori

Fudbaleri Zlatibora pripreme nastavljaju u Crnoj Gori

343
0
Podelite

Sneg i hladno vreme u poslednjem periodu nisu pogodovale fudbalerima srpskoligaša Zlatibora iz Čajetine, pa su već ranije planirale pripreme na obali mora došle u pravi čas. Biće to sjajna prilika za rad sa loptom i uigravanje pred nastavak drugog dela prvenstva. Fubaleri Zlatibora otpuotvali su u Igalo, gde su već zakazane čeitiri trening utakmice.

Na pripreme je otpuotvalo 25 fudbalera i pet članova stručnog štaba. Trener Peđa Ristanović je o dosadašnjem delu priprema istako da su trenirali, iako su uslovi diktirali način rada i da je u suštini zadovoljan.

– Došlo je dosta novih igrača i kada se sve kockice slože mislim da će sve biti u najboljem redu. Nekoliko prijateljskih utakmica smo morali da otkažemo zbog loših vremenskih prilika, ali nadam se da ćemo to u Crnoj Gori nadoknaditi. Treba nam dosta rada, nisam zadovoljan kako izgledamo trenutno, ali će do početka prvenstva sve to biti na potrebnom nivou. Zato i idemo na dvonedeljne pripreme u Igalo gde su povoljni vremenski uslovi. Napravićemo dobru ekipu koja će se sa ostalima boriti za prvo mesto. Za sada su zakazane utakmice sa Bokeljom, dve sa igalom i jedna sa Tutinom. Cilj nam je uigravanje i pravljenje prave ekipe. U planu je da dovedemo još jedno pojačanje, ali ništa nije konkretizovano.

Posle Srbijanca, Vidića, Vujića, Veličković i Kastratovića, u Zlatibor su stigli još i golman Vukašinović iz Budućnosti Krušik, inače Užičanin, zatim Gajić iz Švajcarske, mladi Ristivojević iz Čukaričkog, kao i povratnik Anđelković iz ČSK-a. Posle Marjanovića i Cvetkovića Zlatibor je napustio i mladi Nikola Stanić, koji je otišao u Jedinstvo Puteve iz Užica, a Željko Stanić u Zlatar iz Nove Varoši.

Ostavite odgovor