Pocetna Fudbal Muke fudbalera Slobode

Muke fudbalera Slobode

677
0
Podelite

Fudbaleri Slobode počeli su 25. januara prirpeme za drugi deo prvenstva Prve lige Srbije. Pripreme su počeli na vreme, ali je bilo drugih problema koje je trebalo rešavati, a koji su uticali na dosadašnji tok priprema.

– Pripreme jesmo počeli na vreme, ali je bilo nekih drugih stvari koje je trebalo rešiti pre početka samih priprema. Mi te stvari nismo na vreme uradili, pa smo ih onako u hodu rešavali. Pre svega nemamo adekvatne uslove za pripreme, vidite i sami kakve su vremenske prilike. Takođe je bilo problema oko odlaska starijih igrača iz kluba, pa je samim tim i dovođenje novih igrača bilo otežano. Ne možemo dovoditi igrače bez plana, čekali smo da kad neko ode, na njegovo mesto da dovedemo novog igrača. Kao i u svakoj sezoni, pa tako i u ovoj, klub je napustilo dosta igrača. Otišli su golman Đurić, standardni igrači Krmar, Vidić, Nikolić, Stojanović, Babić koji se vratio na pozajmicu iz Lučana. Dakle šest standardnih igrača nas je u ovoj pauzi napustilo, a od ranije kada se sabere čak 14 igrača je otišlo. Priključili su nam se golman Cicović, Jezdimirović, Karadarević, Stanimirović, Andrić, Ždanov i Živanović.-

Trener Đukić je ipak zadovoljan kako teku pripreme.

Goran-Djukic-1– Ako se uzmu u obzir problemi sa kojima se suočavamo, ne mogu da ne budem zadovoljan. Odigrali smo tri utakmice, jedna pobeda i dva nerešena rezultata. Nismo imali adekvatne uslove za treninge. Jedan jedini put smo izašli na normalan teren na utakmici u Čačku sa Borcem, gde smo igrali nerešeno 1:1, a vodili smo 1:0. Pre toga odigrali smo utakmicu u Lučanma protiv Sloge iz Požege i pobedili sa 2:0, a u subotu smo odigrali u Bajinoj Bašti sa Drinom iz Ljubovije rezultat je bio 2:2. Do sada nismo napravili nijedan tehničko taktički trening na terenu, nadam se da ćemo do početka prvenstva imati vremena da još neke stvari “utegnemo” i doteramo.

Drugi deo prvenstva počinje 10. odnosno 11. marta. Do tada je planirano još nekoliko trening utakmica, kako bi se što bolje pripremili za nastavak takmičenja u kome je cilj jasan, opstanak u ligi.

– Realno očekujem da možemo da završimo prvenstvo u toj nekoj zlatnoj sredini na tabeli i da na kraju zadržimo prvoligaški status. Verujem u ove mlade momke, jer da nije tako ne bih ni bio njihov trener. Smatram da im treba pružiti šansu, jer imaju kvalitet.

Ostavite odgovor