Pocetna Izbori Sevojno 2018 Obradović: Ni za Vučića, ni za demokrate

Obradović: Ni za Vučića, ni za demokrate

828
0
Podelite

Predsednik “Dveri” Boško Obradović očekuje dobar rezultat na lokalnim izborima u Sevojnu i smatra da će građani Sevojna umeti da prepoznaju jedinu pravu opozicionu listu koju predvode “Dveri”, jer su naprednjaci pokazali svoje umeće u protekle četiri godine.

– Niti smo za Vučićevu vlast, niti smo za povratak vlasti Demokratske stranke – poručio je Obradović na konferenciji za štampu u sedištu užičkikog odbora i dodao da svi koji se ne slažu sa bivšom i sadašnjom vlašću imaju priliku da na izborima u Sevojnu glasaju za “Dveri”.

obradovic-1On je rekao da je program ove stranke jednostavan i sastoji se u pet reči: patriotizam, porodica, poštenje, pravda i posao.

– Imamo listu “Ujedinjeni pobeđujemo” koja se nažalost vraća na 5. oktobar i ideje DOS-a koje “Dverima” nisu prihvatljive i listu radikala koji su uvek rezervna stranka Srpske napredne stranke – rekao je Obradović u Užicu i dodao da “Dveri” na listi u Sevojnu imaju mlade, obrazovane i nekompromitovane ljude što je prilika za smenu političkih generacija.

Narodni poslanik “Dveri” danas je podsetio i na parlamentarne inicijative pokreta o smeni, odnosno glasanju o poverenju Vladi Srbije i premijerke Brnabić i skupštinske procedure za razrešenje predsednika Vučića i održavanje posebne sednice Skupštine na temu Kosova i Metohije. Inicijativu su do sada podržala 24 poslanika i to 13 iz “Dosta je bilo”, sedam “Dveri” i četiri poslanika “Pokreta za spas Srbije” Sande Rašković Ivić. Za održavanje sednice o poverenju Vladi potrebno je 60 potpisa, rečeno je na pres konferenciji.

– Očekujemo podršku kolega iz opozicije – naveo je Obradović čiji je poziv na duel prihvatio Vojislav Šešelj na TV Studio B.

Ostavite odgovor