Pocetna Izbori Sevojno 2018 Pobednička lista za bolji život Sevojničana

Pobednička lista za bolji život Sevojničana

510
0
Podelite

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Tihomir Petković poručio je građanima Sevojna da izađu na izbore 4. marta i glasaju za izbornu listu pod brojem jedan „Aleksandar Vučić -zato što volimo Sevojno“.

– Posle pobede na lokalnim izborima zajedno sa građanima i novim predsednikom opštine Ivanom Marićem realizovaćemo u naredne četiri godine ključne projekate za razvoj i bolji život Sevojničana uz  podršku Grada Užica i ministarstava Vlade Srbije – rekao je Petković na završnom skupu održanom na Koloniji kod spomenika.

Nosilac liste Ivan Marić koju čini koalicija SNS-SPS-PUPS-SNP-Pozitivno Užice poručio je u Sevojnu da stvoren tim ima snage da obećano građanima i ispuni u naredne četiri godine.

Sevojno zavrsna konvencija 2– U Sevojnu moramo stvoriti ambijent za ostanak mladih i ovom prilikom zahvaljujem svima na podršci i neka najbolji pobedi – rekao je mašinski inženjer Marić, direktor Saobraćajne škole prvi na listi koalicije predvođene naprednjacima i socijalistima.

I predstavnici stranaka koalicionih partnera među kojima i predsednik Gradskog odbora SPS-a Neđo Jovanović pozvali su građane Sevojna da pruže poverenje listi koja će znati da rešava probleme građana.

Lokalni izbori u Gradskoj opštini Sevojnu održavaju se u nedelju, 4. marta uz učešće četiri izborne liste.

Ostavite odgovor