Pocetna Košarka Uzećemo “skalp” Lazarevčanima

Uzećemo “skalp” Lazarevčanima

743
0
Podelite
arhiva: Sloboda - Lazarevac

U sportsku dvoranu Veliki park u subotu stiže veliki “dužnik” košarkaša Slobode, Kolubara iz Lazarevca. Radi se o jedinoj ekipi koja je u prvom delu takmičenja Erama uzela “skalp”. Iako i dalje Užičani muku muče sa zdravstvenim problemima, košarkaši poručuju da će gostima iz Lazarevca biti uzvraćeno istom merom. Došlo je vreme da se dugovi napalte.

dav
dav

Košarkaš Miroslav Radić ističe da je ova utakmica za njih motiv više.

– Znamo da će biti teška i neizvesna utakmica, ali isto tako znamo da ćemo sve učiniti kako bi se revanširali za poraz pretrepljen na njihovom terenu. Odlična su ekipa, ali mi pouzdano znamo na kojim pozicijama su vrlo jaki. Najvažnije je da zaustavimo njihovog najboljeg igrača Simića, i onda neće biti problema. Nadam se da ćemo ispoštovati dogovor iz svlačionice, i da ćemo ostvariti zacrtani cilj. Mislim da ćemo uz podršku naše verne publike stići do još jedne pobede.

Stefan Simić se slaže da će utakmica biti jako teška.

– Čitave sedmice smo naporno radili i trenirali. Moramo ući maksimalno skoncentrisano u ovaj duel. Znamo njihove prednosti, ali još bolje poznajemo mane protivnika. Pokušaćemo na terenu da iskoristimo njihove greške i stignemo do pobede. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da u što većem broju dođu u subotu da nas podrže. Njihova pomoć nam je neophodna, jer imamo i malih kadrovskih problema, ali polako i ti igrači koji su povređeni ulaze u ritam, tako da se nadam da će uskoro biti na terenu zajedno sa nama.

Utakmica 20. kola Druge lige između Slobode i Kolubare igra se u subotu, 3.  marta u Velikom parku u 19 časova.

Ostavite odgovor