Pocetna Društvo Otvoren konkurs za „Lidl Srbija“

Otvoren konkurs za „Lidl Srbija“

1196
0
Podelite

Kompanija „Lidl Srbija“ danas je raspisala konkurs za zapošljavanje više od hiljadu prodavaca u osamnaest gradova. Na veb-adresi karijera.lidl.rs zainteresovani mogu da konkurišu za posao prodavca. Potrebna im je minimalno srednja stručna sprema. Iskustvo u radu sa kupcima je prednost, ali nije obavezno.
Iz „Lidla Srbija“ ističu da je ovo najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja. Očekuje se da ovaj nemački diskontni lanac do kraja godine otvori između 10 i 20 prodavnica odjednom.
U Beogradu je planirano zaposlenje oko 300 ljudi, u ostalih 17 gradova po četrdesetak prodavaca. Među tim gradovima je i Užice, a zgrada marketa sagrađena je u krugu bivše kasarne u Krčagovu. „Lidl Srbija“ otvoriće svoje prodajne objekte još u Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Vršcu i Zrenjaninu.
U Srbiji se trgovina razvija i stalno su otvoreni konkursi za zapošljavanje, kažu upućeni.
„Lidl“ je među pet vodećih maloprodavaca hrane u svetu. Posluje u 30 zemalja. Ima oko 225.000 zaposlenih. Poznati su po dobrom odnosu cene i kvaliteta.

Ostavite odgovor