Pocetna Društvo Iduće sedmice o iznosima za tekuće održavanje

Iduće sedmice o iznosima za tekuće održavanje

736
0
Podelite

Na danas sednici Gradskog veća Užica utvrđen je predlog odluke koja se odnosi na sprovođenje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama za ovu godinu. Donet je i pravilnik koji određuje minimalni mesečni iznos troškova za tekuće održavanje zgrada i iznosa naknade koje plaćaju vlasnici posebnih delova u slučajevima gde je prinudno postavljen profesionalni upravnik. O iznosima biće reči na nekoj od narednih sednica gradske vlade.

Saglasnost Veća je data i na rešenja koja obuhvataju uslove uključivanja u objedinjenu naplatu troškova održavanja stambenih i stambeno-poslovnih zgrada i na dopunu odluke o utvrđivanju visine i korišćenju novčanih sredstava za održavanje stambenih zgrada.

Na ovoj sednici, izvršene su izmene odluke o organizovanom prikupljanju otpada u mesnim zajednicama novom lokacijom kod Papića groblja, kao i programa postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera sa tri nove lokacije.

Članovi Gradskog veća dali su saglasnost na godišnje programe poslovanja za ovu godinu koje su dostavili Turistička organizacija regije Zapadne Srbije, Turistička organizacija Užice i Ustanova dečije odmaralište „Zlatibor“, kao i na izmene i dopune programa JKP „Duboko“ i JP „Stan“. Veće je prihvatilo i izveštaje o radu u 2017. godini, Gradske galerije, Budžetske inspekcije i Zelenog saveta, navodi se  u informaciji za javnost.

Ostavite odgovor