Pocetna Društvo Zlatibor u Moskvi

Zlatibor u Moskvi

337
0
Podelite

Delegacija opštine Čajetina, na čelu sa predsednikom opštine Milanom Stamatovićem boravi u radnoj poseti Ruskoj Federaciji.

Rukovodstvo opštine Čajetina sastalo se juče u rezidenciji oblasti Kaluga u Moskvi sa gubernatorom Kaluge Anatolijem Altamonovim, zamenikom gubernatora Vladimirom Potemkinim, direktorom aerodroma u Kalugi Salvatom Kutusevim, ministrom kulture i turizma u oblasti Kaluga Pavelom Suslovim.

Teme sastanka odnosile su se na razvijanje uzajamne saradnje u oblasti turizma, potencijalni dolazak dece iz Kaluge na  Zlatibor u sportske kampove tokom leta, zatim razmenu studenata, a bilo je reči i o mogućnostima bratimljenja opštine Čajetina sa nekim gradom u Kaluškoj oblasti.

Delegacija čajetinske opštine danas će predstaviti svoju turističku ponudu na 25. Moskovskom „MITT“ sajmu koji traje do 15. marta. Predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“, zajedno sa predstavnicima opštine Čajetina i JP „Gold gondola Zlatibor“ nastupaju u okviru štada Turističke organizacije Srbije.

Ostavite odgovor