Pocetna Ekonomija Užički „Fancy“ roba izvanrednog kvaliteta

Užički „Fancy“ roba izvanrednog kvaliteta

357
0
Podelite

I klasično i moderno, za sve uzraste i starosne dobi! Sekend hend šop „Fancy“ više od decenije jeste mesto kupovine visokokvalitetne odeće bez tragova nošenja, sa komadima koji  često imaju etiketu koja svedoči da su novi.

Second-Hand-Shop-FancyProstran prodajni prostor u ulici Kneza Lazara 6, odudara od mnogih skučenih radnji  što kupcima omogućava prijatnu atmosferu za razgledanje i odabir. Proteklih par godina u mnogim gradovima dogodila se ekspanzija otvaranja „secon hend“-ova! Rekli bismo prava poplava, ali „Fancy“ se uspešno bori sa izazovima tržišta. Kada su odlučili da otvore radnju nisu očekivali veliku zaradu! Njihova prednost je što rade u svom lokalu i što su porodično svi uključeni u posao. Ističu da im je od samog početka cilj roba vrhunskog kvaliteta što postižu kod svojih uvoznika. Da bi postali cenovno konkurentni prema kupcima, izvestan period tragaju za robom u inostranstvu kako bi postali direktni uvoznici za sopstvenu prodavnicu. Danas je to roba iz Evropske unije iz najvećih evropskih metropola, Rima, Pariza, Beča, poznatih, ali i nama nepoznatih brendova. Međutim, ona se prepoznaje po kvalitetu materijala i u „Fancy“ napominju da je sva roba prošla hemijski tretman na koji tekstil reaguje skupljanjem i širenjem , tako da na njoj više nema promena!

Second-Hand-Shop-Fancy-1Karakteristično je za polovnu garderobu u sekend hend šopovima da se ona klasira, ali „Fancy“ nabavlja isključivo najskuplju i najbolju ekstra krem klasu. U pitanju je moderna odeća bez tragova nošenja, ali radnja nikada ne oskudeva sa komadima koji su potpuno novi sa etiketom, po čemu je i prepoznatljiva. U buticima kada vam se neka stvar sviđa možete je uzeti za broj veći – manji, ovu ili onu boju, ali za sekend hend šop to ne važi, svaki komad je priča za sebe. Često se dešava da neko kupi letnju stvar u zimskom periodu ili obrnuto. Kupci sekend henda „Fancy“ su građani iz svih slojeva stanovništva, doktori, profesori, pravnici, sportisti tako da su u slučaju ove radnje  razbijene sve predrasude o tome da je ova vrsta robe rezervisana samo za one sa „plićim“ džepom. Stalni  kupci koji joj se ponovo vraćaju govore o kvalitetu robe i to je reklama kojoj godinama unazad ostaju verni. Uvek interesantan izbor, a kvalitetna kupovina vredi svakog uloženog dinara. To je porodična radnja „Fancy“ u užičkoj ulici Kneza Lazara 6.

FancyU prostranom prodajnom objektu kupcima je uvek na raspolaganju roba koja svakodnevno stiže i istoga dana se izlaže u radnji. „Fancy“ zato nema određeni dan kada stiže nova roba zato što je u ovoj radnji svaki dan – novi dan za robu, a svaka poseta mogućnost za ideju o kupovini odeće po pristupačnoj ceni.

Ostavite odgovor