Pocetna Ekonomija Spremni za autoput Požega – Užice – Kotroman

Spremni za autoput Požega – Užice – Kotroman

2204
2
Podelite

Srbija je spremna za gradnju autoputa, kako za pravac preko Sremske Mitrovice, tako i za pravac preko Požege, Užica i Kotromana, rekla je Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović povodom potpisivanja Memoranduma o saradnji s turskom građevinskom kompanijom Tašjapi čiji se deo odnosi i na gradnju autoputa Beograd-Sarajevo.

Turska kompanija, na osnovu tog memoranduma, treba da uradi tehničke i finansijske predloge nekoliko infrastrukturnih projekata u Srbiji.

-To su rehabilitacija regionalnih puteva Novi Pazar-Tutin i Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, kao i gradnja obe deonice autoputa Beograd-Sarajevo koje se nalaze u Srbiji, od Kuzmina do Sremske Rače, i od Požege do Kotromana, odnosno granice sa BiH, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva i dodaje da će o tim predlozima odlučivati posebna radna grupa Vlade Srbije.

2 Komentari

  1. Treba do Kotromana pa da opet kao u celoj istoriji kad god se zavade,bjež u majčicu Srbiju,sad prave Bosancima stanova umesto da ih vrate svojoj kući.i u Bosni je veća plata za 100€ od naše,a benzin 70 din,a ovde sad stiže na 150 din,Uvek nam tuđi preči

    • Gospopdine Dr Mr, od toliko titula i tako školovanog čoveka je zaista neverovatno pročitati ovako nevaspitan i nekulturan komentar. Morate se vratiti u školu ali u osnovnu gde se uče elementarna vaspitanja.

Ostavite odgovor