Pocetna Čajetina Novinari iz BiH u poseti Zlatiboru

Novinari iz BiH u poseti Zlatiboru

169
0
Podelite

Predstavnici eminentnih medija iz Bosne i Hercegovine borave na Zlatiboru u okviru studijske posete koju organizuju Turistička organizacija Zlatibor i Mona Hotel Menadžment.

Studijska poseta za medije iz Bosne organizovana je na Zlatiboru treći put za redom i predstavlja jedan od najvažnijih načina promocije najposećenije srpske planine u ovoj zemlji. Tradicionalno, tržište BiH je prostor sa koga se beleži konstantan rast broja gostiju i ostvarenih noćenja na Zlatiboru.

BiH novinari na Zlatiboru

Tokom trodnevnog boravka na Zlatiboru bosanski mediji, od kojih je najveći broj iz Sarajeva i Banja Luke, obilaze poznate atrakcije „zlatne planine“. Ove godine za goste iz BiH organizovana je poseta mlekari u Krivoj Reci. Gosti su se upoznali sa kapacitetom i radom mlekare, a imali su priliku da degustiraju zlatiborski sir i kajmak koji se ovde proizvodi po tradicionalnom receptu uz primenu savremene tehnologije. Nezaobilazna je bila i poseta tradicionalnoj pijaci.

BiH novinari na Zlatiboru 1

Sasvim zadovoljni posetom gosti su obilazak Zlatibora nastavili šetnjom kroz centar gde su se upoznali sa istorijom turizma na Zlatiboru i značajnim jubilejom koji se proslavlja ove godine, 125 godina organizovanog turizma.

Novinari iz Bosne su pored obilaska atrakcija imali priliku da posete Info centar TO Zlatibor gde su se upoznali sa radom i aktivnostima turističke organizacije.

Ostavite odgovor