Pocetna Ekonomija Sesija za dodelu bespovratnih sredstava

Sesija za dodelu bespovratnih sredstava

412
0
Podelite

Razvojni program EU PRO održaće sutra, u petak, 8. juna u 10 časova u Užicu, u Visoko poslovno – tehničkoj školi strukovnih studija, Trg Svetog Save 34., informativnu sesiju o javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima i preduzetnicama i mikro i malim preduzećima.

Za ovaj program Evropska unija opredelila je 4,5 miliona evra kako bi doprinela povećanju konkurentnosti lokalne privrede u Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu Južne i istočne Srbije.

Cilj informativne sesije je da se zainteresovani preduzetnici i preduzetnice upoznaju sa programom podrške i neophodnim koracima – od prijavljivanja, preko učešća na javnom pozivu i kriterijuma za izbor projekata do dobijanja bespovratnih sredstava za unapređenje poslovanja.

Poziv je otvoren je do 6. jula 2018. godine, a pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća registrovana u 99 gradova i opština, uključenih u program EU PRO, koja se primarno bave proizvodnjom ili pružaju IT usluge, a osnovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine. Među ovih 99 lokalnih samouprava nalaze se osim grada Užica i sve opštine koje pripadaju Zlatiborskom upravnom okrugu.

Više informacija o samom pozivu, kriterijumima za izbor korisnika, načinu konkurisanja kao i dokumentacija za prijavljivanje dostupne su na veb sajtu EUPRO-a: Javni poziv za podnošenje predloga projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća.

Informativna sesija u Užicu biće održana uz podršku Regionalne razvojne agencije „Zlatibor”.

Ostavite odgovor