Pocetna Društvo Užičani odlučuju o najlepšem dvorištu

Užičani odlučuju o najlepšem dvorištu

1387
0
Podelite

Rok za učešće na konkursu za najlepše dvorište grada Užica je 25. jun ove godine. Nagrade se dodeljuju u tri kategorije, za najlepše gradsko i najlepše seosko dvorište i najlepšu terasu, odnosno balkon.

Dunja Djenic“Prijave sa četiri fotografije i neophodnim podacima, adresa, telefon dostavljaju se Odeljenju za zaštitu životne sredine na mejl ekologija@uzice.rs posle čega sledi komisijski obilazak. Međutim, komisija neće vršiti izbor najlepšeg dvorišta, već će glasanje biti obavljeno na fejsbuk stranici grada Užica”, objasnila je gradska većnica za zaštitu životne sredine Dunja Đenić. Na gradskom sajtu će 26. juna biti objavljene sve fotografije pristigle na konkurs i tada kreće glasanje do 5.jula, posle čega sledi komisijski obilazak lokacija.

Balkon cvece“Ko bude imao najviše lajkova na stranici znaće se 10. jula kada će biti doneta konačna odluka o najlepšim užičkim dvorištima i terasama”, rekla je Đenić i naglasila da prošle godine nagrađeni učesnici nemaju pravo učešća na ovogodišnjem konkursu. Nagrade će biti dodeljene iz Fonda za zaštitu životne sredine.

Ostavite odgovor