Pocetna Некатегоризовано Doček na Zlatiboru i u Jablanici

Doček na Zlatiboru i u Jablanici

808
0
Podelite

Uz veliki broj meštana i turista koji borave na Zlatiboru u Jablanici, u porti crkve brvnare i u ambijentu stoletnih borova, ranije nego u ostalim mestima svečano je proslavljen doček Pravoslavne Nove godine.

Jablanica SNG 1Svečanoj proslavi prethodila je večernja liturgija,zatim svečano nalaganje drugog dela badnjaka, a posle toga gostoljubivi meštani su uz trubački orkestar i pevačke grupe svojim gostima služili tople napitke, lovački gulaš i svadbarski kupus koji su pripremljeni na licu mesta.

Kao i svake godine do sada,  Božić bata je podelio deci novogodišnje paketiće a najmlađi su svojim recitacijama upotpunili novogodišnji program. Organizator dočeka je Turističko udruženje “Jablanica” koje već godinama organizuje razne manifestacije za meštane i ostale ljubitelje Zlatibora.

Zlatibor SNG 2Na Zlatiboru je svečano dočekana Pravoslavna 2016. Nova godina. Svi posetioci, koji su se našli na Kraljevom trgu mogli su da uživaju u zabavnom programu koji su organizatori, Opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor i Kulturno -sportski centar iz Čajetine pripremili svim gostima.

Program je počeo u 21 čas nastupom Stefana Stefanovića. Ovaj pevač je želeo da se nastupom zahvali našoj Turističkoj organizaciji koja mu je pomogla da snimi spot na Zlatiboru.

Nakon njega binu su zauzele mlade zvezde Milica Pavlović i Milan Dinčić Dinča. Koncert za pamćenje, pun pozitivne energije  sa dosta dobrih pesama i hitova, prepričavaće svi koji su sunoć bili na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Ostavite odgovor