Pocetna Hronika Hapšenja u Požegi i Bajinoj Bašti zbog droge

Hapšenja u Požegi i Bajinoj Bašti zbog droge

1050
0
Podelite

U dve zaplene, na području Požege i Bajine Bašte, policija je pronašla i oduzela oko 13 grama praha nalik na heroin i 6,9 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Tri plastične kesice praha otkrivene su kod D. S. (32) iz Požege.

Ona je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a po odobrenju višeg javnog tužioca u Užicu određena joj je mera zadržavanja do 48 sati.

Aluminijumska folija sa biljnom materijom otkrivena je kada je policija na putu Tara – Bajina Bašta pokušala da zaustavi „reno klio“ kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji muškarac iz Bajine Bašte. Sumnja se da se on oglušio na naredbe policije, prešao na levu stranu kolovoza i iz vozila, kroz prozor, izbacio materiju nalik na marihuanu, nakon čega ga je policijska patrola sustigla.

Protiv njega je podneta krivična privija zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanju javnog reda i mira.

O događajima su obavešteni tužioci Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu.

Ostavite odgovor