Pocetna Politika Vermezović i Petković novi članovi Gradskog veća

Vermezović i Petković novi članovi Gradskog veća

1153
0
Podelite

Novi članovi Gradskog veća Užica su Maja Vermezović iz SPS-a koja će biti zadužena za vanredne situacije i Miodrag Petković iz DSS-a za resor turizma.

maja vermeyovicGradonačelnik Užica Tihomir Petković sutra će na sednici Gradske skupštine predložiti nove članove gradske vlade koje odbornici biraju tajnim glasanjem. Diplomirani master ekonomista Maja Vermezović zaposlena je kao marketing menadžer u Speciojalnoj bolnici “Čigota” na Zlatiboru, a diplomirani ekonomista Miodrag Petković na Učiteljskom fakultetu u Užicu (prvi s leva).

Izbor dva nova člana usledio je posle ostavki Zorana Milojevića iz SPS-a i Zorana Pejića iz DSS-a.

miodrag petkovicNa sutra zakazanoj sednici jedna od tačaka je kreditno zaduženje Grada za 200 miliona dinara. Sredstva su namenjen rekonstrukciji i kapitalnom održavanje puteva i ulica 100 miliona dinara, izgradnja puteva po mesnim zajednicama 10 miliona, izgradnja vodovoda 20 miliona, kišna kanalizacija 8 miliona, nabavka vozila i opreme za “Niskogradnju” 20 miliona, izgradnja saobraćajnice u Kasarni “Krčagovo” gde je “Lidl” kupio plac za distributivni centar 12 miliona dinara, dečji vrtić 10 miliona, hala u Krčagovu 8 miliona, projekat gradnje stanova za potrebe Vojske 7 miliona, vrtić “Neven” kod stadiona (kotlarnica na gas) 4 miliona i deo investicije Gradskom kulturnom centru milion dinara. Početak sednice je u četvrtak 28. januara u 10 časova.

Ostavite odgovor